Una topada entre tres camions i un turisme va tallar, aquest dimecres, durant 5 hores, el trànsit a l'A-2, en un tram entre Martorell i Castellbisbal. La implicació dels vehicles pesants va fer que les tasques per retirar-los de la carretera s'allarguessin algunes hores. En la topada hi va haver ferits, però no de gaire gravetat. Poc després de produir-se aquest accident en sentit Barcelona n'hi va haver un altre de menor en sentit Lleida, fet que va acabar de complicar el trànsit en aquest punt. En aquesta segona topada, però, la incidència viària va ser mínima.

En la topada principal hi va haver dues persones ferides, segons fonts del Sistema d'Emergències Mèdiques), i totes dues amb pronòstic menys greu. En el primer moment van ser ateses a l'Hospital de Martorell.

Un dels camions va tenir una fuita de combustible, cosa que també va complicar la retirada dels vehicles i el retorn de la carretera a la normalitat.

La topada múltiple va generar cues de fins a 9 quilòmetres, tot i que es van fer desviaments al punt quilomètric 585 cap a l'antiga N-II i l'AP-7. Poc després de l'accident, també es va decidir obrir les barreres de l'autopista AP-7, al peatge de Martorell.

Al lloc dels fets s'hi van desplaçar 4 dotacions dels Bombers i 7 dels Mossos d'Esquadra. La circulació a la carretera a l'altura de Castellbisbal (Vallès Occidental) va quedar normalitzada cap a les quatre de la tarda, segons va informar el Servei Català de Trànsit.