Una dona ha resultat ferida greu aquest dilluns a la tarda en un accident de trànsit a la C-16, a Sallent, segons han informat fonts dels Bombers i del SEM. A causa del sinistre, també hi ha hagut un ferit de caràcter menys greu.

Els fets han tingut lloc poc abans de les 4 de la tarda al punt quilomètric 58,5 de l'eix del Llobregat (C-16), a la calçada en sentit Berga, on un cotxe ha sortit de la via i ha bolcat.

Com a conseqüència, dues persones han resultat ferides. La dona en estat més greu ha estat atès pel personal del SEM, que posteriorment l'ha traslladat en helicòpter a l'hospital Parc Taulí de Sabadell.

També hi han acudit dues ambulàncies i el vehicle d'intervenció ràpida del SEM. Pel que fa al ferit menys greu, ha estat evacuat en ambulància a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.

El sinistre ha obligat a tallar un dels dos carrils en sentit Berga, la qual cosa ha provocat retencions, segons el Servei Català de Trànsit. Al lloc de l'accident hi han treballat també dues patrulles dels Mossos i dues dotacions dels Bombers. El carril s'ha reobert a 1/4 de 7 de la tarda.