Les fortes pluges que estan caient des de primera hora de la tarda al Bages han deixat més de 40 litres d'aigua per metre quadrat en poca estona a diversos municipis del Bages i l'Alt urgell. Com a conseqüència dels aiguats, el Servei Català de Trànsit ha tallat la circulació de vehicles a la carretera B-430 des de 2/4 de 5 fins a les 19 hores entre Sallent i Artés en ambdós sentits de la marxa.

Les principals pluges han descarregat a la demarcació de Girona, però la tempesta també està afectant aquestes últimes hores algunes poblacions de les comarques centrals, especialment de l'Alt Urgell i del Bages. Segons dades del Servei Meteorològic de Catalunya i de Meteoclimàtic, a les 5 de la tarda havien caigut 42,5 litres a Sant Salvador de Guardiola, i també s'havien superat els 40 al Pont de Vilomara, la Seu d'Urgell i Organyà.

A Sallent n'havien caigut 22,6. En canvi, per ara la pluja no ha decarregat tant fort en altres comarques. A Moià a 2/4 de 5 de la tarda s'havvien registrat 18 litres, i a Solsona, 9.