Tv3 i Catalunya Ràdio han programat per a aquesta setmana un ampli seguiment del debat d'investidura del president del govern espanyol.

A TV3, avui al matí, el programa Migdia al dia entrevistarà la portaveu adjunta del PP al Parlament, Esperanza García, abans del discurs de Mariano Rajoy, que s'oferirà íntegrament al 3/24. Demà, dimecres, el 3/24 oferirà el debat de manera íntegra, i a TV3 Migdia al dia hi connectarà periòdicament i l'alternarà amb els comentaris de tres analistes polítics. Dijous, també l'espai Migdia al dia entrevistarà Inés Arrimadas, de Ciutadans, per analitzar la primera votació. I divendres a la tarda s'oferirà l'emissió íntegra del segon debat a través del canal 3/24.

Pel que fa a Catalunya Ràdio, avui, a partir de les 4 de la tarda, Catalunya Informació oferirà en directe el discurs d'investidura de Mariano Rajoy des de Madrid. Demà, dimecres, s'oferiran les intervencions dels líders dels grups a partir de primera hora del matí, seguint l'horari que fixi la presidenta del Congrés, Ana Pastor. I divendres, dia en què és previst que es faci la segona votació, El matí de Catalunya Ràdio, amb Mònica Terribas, s'emetrà des del Congrés dels Diputats.