El canal Fox estrena avui la setena temporada de The Walking Dead, a les 3:30 hores en versió original subtitulada -mitja hora després de la seva estrena als Estats Units- i l'endemà, a les 22:20 hores, en versió dual. La sèrie, basada en el còmic homònim de Robert Kirkman, segueix el dia a dia d'un grup de supervivents d'un apocalipsi de zombis i disposa d'una vuitena temporada confirmada.

L'estrena de la sisena temporada va aconseguir una audiència mitjana global el 37 % més alta que la temporada anterior, cosa que la va convertir en la sèrie més seguida de Fox fora dels Estats Units.

La setena entrega disposarà de 16 episodis que s'emetran en dues parts: la primera entrega de vuit episodis s'estrena avui a tot el món i la segona, composta de vuit més, s'estrenarà el febrer del 2017.

La setena temporada tindrà una llista llarga de personatges nous, i no tots ells seran humans. Tant els fidels seguidors del còmic com el seu creador mateix, Robert Kirkman, fa anys que esperen veure com s'adaptarà a la petita pantalla el tigre Shiva. "Es tracta d'una barreja entre animació digital i robòtica: primer vam crear el personatge i els seus moviments per ordinador i després el vam incorporar en la recreació a mida real", va detallar un dels productors executius de la ficció, Greg Nicotero.

La sèrie està protagonitzada per Andrew Lincoln, que interpreta l'agent de policia Rick Grimes; Steven Yeun; Danai Gurira; Melissa McBride; Sonequa-Martin Green, i Michael Cudliz és Abraham. La sèrie és una producció executiva de Scott M. Gimple, Kirkman, Gale Anne Hurd, David Alpert, Greg Nicotero i Tom Luse.