Segueix-nos a les xarxes socials:

Fins al 20 de desembre

Els joves creadors demanen pas

Laura Estrada, Sarah Rodríguez, Gerard Barnaus i Laia Borràs exposen la seva obra al centre Selves i Carner

Els joves creadors demanen pasSalvador Redó

Gerard Barnaus, Laura Estrada, Laia Borràs i Sarah Rodríguez són els quatre protagonistes de l´exposició Joves creadors, que per vuitè any organitza Foto Art Manresa al centre cívic Selves i Carner de la capital bagenca. El projecte forma part d´un projecte de divulgació de les arts visuals que té la col·laboració de la regidoria de Cultura de l´Ajuntament i de la Diputació de Barcelona.

La mostra aplega deu treballs de cadascuna de les quatre joves promeses. Gerard Gonfaus ensenya el paisatge de cales i platges mediterrànies de la Costa Brava en un projecte que ha titulat Vent de tramuntana. La particularitat del conjunt fotogràfic de l´autor és el fet que les instantànies reflecteixen aquests escenaris en diferents moments del dia.

Els rams de flors i els reflexos que poden crear les seves composicions són el tema de l´obra que exhibeix Sarah Rodríguez. Laura Estrada, per la seva part, ensenya uns interessos ben diversos, entre els quals hi ha des del paisatgisme a la flora i la natura morta. El treball de Laia Borràs també se centra en el joc que és capaç d´elaborar a partir dels paisatges.

La sala d´exposicions del Selves i Carner acull un cop més el resultat d´una de les múltiples col·laboracions que estableix al llarg de l´any amb Foto Art Manresa. A més d´aquesta mostra de joves talents, que es pot visitar fins al 20 de desembre, desfilen per les parets del centre les obres de concursos com el dels Viatgers Manresans.

Prem per veure més contingut per a tu