Per la diada de Sant Jordi el Kursaal estarà en plena activitat, amb tres sessions al matí de la llegenda de Sant Jordi i la presentació del nou disc de Deudeveu.

Al matí, els germans Jan i Júlia, els protagonistes del Servei Educatiu del Kursaal, explicaran la llegenda de Sant Jordi als alumnes d'Educació Infantil de les escoles de Manresa (P-3, P-4 i P-5). L'espectacle es realitarà en tres sessions, les quals seran a les 9,30h, a les 10,20h i a les 11,20h. Enguany hi assistiran un total de 1.109 nens de les escoles de Valldaura, Renaixença, Sant Ignasi, pare Algué, El Pilar, La Sèquia, Bages, Joviat, Ave Maria i Oms i de Prat. A les 9 del vespre a la sala gran, Deudeveu presentarà el seu disc "Junts".

A les 9 del vespre, la sala gran del Kursaal acollirà la presentació del disc "Junts" de Deudeveu, el grup guanyador de la primera edició del concert televisiu "Oh happy day". El grup està format per entre deu i catorze intèrprets de teatre musical, amb un repertori amb influències que van des de la música clàssica fins a les cançons més actuals. No obstant això, l'estil que més els defineix és el pop-rock a capella, utilitzant la creativitat, la interpretació i el moviment escènic com a característica principal.

Les entrades tenen un preu de 15 euros (12€ amb Carnet Galliner i Escoles de Música) i es poden comprar per telèfon (93 872 36 36), per internet (www.kursaal.cat) i a les taquilles, les quals faran un horari especial i estaran obertes d'11h a 13h i de 17h a 21h.