Dins del marc del cicle El Documental del Mes, coordinat per MEES i CineClub, es podrà veure ´Sabem què mengem? OMG-Organisme tractat genèticament´, dirigit per Jeremy Seifert, demà dijous, a les 8 del vespre a l´Auditori Plana de l´Om. El documental, que parla de la salut alimentària i què compta aquesta vegada amb la col·laboració dels grups de consum Almàixera, La Guixa, l´Era - Espai de Recursos Agroecològics, el Rostoll Verd, i el suport de la casa Flors Cirera.

OMG Organisme modificat genèticament mostra el viatge del director des de la taula del menjador de la seva família passant per Haití, París o Noruega, fins al vestíbul de l'empresa proveïdora de productes químics per a agricultura Monsanto, de la qual és expulsat sense contemplacions. En el camí, aprofundirà en una qüestió que cada vegada suscita més preocupació entre els ciutadans de tot el món: sabem què mengem?

El director Jeremy Seifert és un pare preocupat que viatja a la recerca de respostes: com afecten els transgènics els nostres fills, la salut del nostre planeta i la nostra llibertat d'elecció? Seifert es posa a prova: és possible rebutjar el sistema alimentari actual, o hem perdut quelcom que ja no podem recuperar?