La tretzena edició del Concert de Reis, organitzat pel Rotary Club Manresa-Bages en col·laboració amb l´Ajuntament i diverses empreses de la comarca, tindrà lloc diumenge al teatre Kursaal i, com ja és tradició, anirà a càrrec de l´Orquestra Simfònica Sant Cugat. Un any més, en l´espectacle hi participaran el cor infantil i cor jove de l´Escola Coral de l´Orfeó Manresa.

L´actuació de l´Orquestra Simfònica Sant Cugat arrencarà amb l´Obertura de Fledermaus, de Johann Strauss; El Trencanous, de Txaikovski, el vals Roses del Sud, també de Strauss, Impressions camperoles, de Joaquim Serra, i una suite de nadales catalanes de Salvador Brotons. A la segona part, oferirà Prince Methusalem, Pizzicato Polka, Banditengalopp i la polca francesa Fledermaus, totes de Johann Strauss; la polca ràpida Unter der Enns, d´Eduard Strauss; i El Bell Danubi Blau, de Joahnn Strauss.

La recaptació es destinarà al projecte proposat pels Carlins per dinamitzar el Barri Antic.

Lloc: Sala Gran del teatre Kursaal. Passeig Pere III, 35. Manresa.

Dia: diumenge, a les 18 h.

Direcció: Josep Farré.

Entrades: 22 euros.

Venda: a les taquilles del teatre, al 93 872 36 36 o www.kursaal.cat.

Fila 0: per ampliar la dotació del premi Simeó Selga, es poden fer aportacions al compte de Catalunya Caixa 2013 6010 13 0201330508.