Aquest dimecres, 7 d´octubre a les 18 h de la tarda, la sala gran del Kursaal acollirà l´espectacle ´Paradís´, amb les tres components del grup ´Divinas´, dins del cicle de programació per a Gent Gran que compta amb el suport de l´Obra Social de La Caixa.

´Paradís´ és un espectacle teatral ambientat a l´Espanya de mitjans del segle XX. Recrea un mapa musical de tota una època i d´un país. L´obra, interpretada per Carla Móra, Irene Ruiz i Marta Móra, transporta a l´espectador a un temps passat en l´època de postguerra i franquisme. ´Paradís´, és també un homenatge a totes aquelles artistes que viatjaven de poble en poble, actuant en llocs miserables i on la prostitució no deixava de ser un altre mitjà per sobreviure.

Les tres protagonistes interpreten, en aquest espectacle, cançons de gènere tan populars com el cuplet, la copla o el passodoble, acompanyades per un pianista i un clarinetista en directe.

Amb el suport de l´Obra Social 'la Caixa'

Aquests muntatges estan adreçats especialment a la gent gran; i per això s'han adaptat horaris i preus, ja que per a les persones majors de 65 anys, el cost de l'entrada serà de 6 euros. En aquest sentit, el teatre Kursaal compta amb la col·laboració de l'Obra Social "la Caixa", que ha estat sensible a aquesta iniciativa de promoure espectacles adreçats a la gent gran i hi dóna suport.

L'Obra Social "la Caixa" té com a una de les accions prioritàries el foment de l´envelliment actiu i saludable de les persones grans, i aquesta col·laboració n´és un clar exemple.