Segueix-nos a les xarxes socials:

Encara Farem Salat adapta amb titelles el clàssic de 'L'Illa del Tresor'

El muntatge es podrà veure aquest dissabte al Teatre Conservatori dins de la programació d'Imagina't

Encara Farem Salat adapta amb titelles el clàssic de 'L'Illa del Tresor'Imagina't

La programació d'Imagina't continua aquest cap de setmana amb l´espectacle de titelles ´Viatge a l´illa del tresor´, que es podrà veure aquest dissabte 21 de novembre a les 17:30h al Teatre Conservatori.

En aquesta versió de la coneguda història de pirates, En Robert Louis Stevenson i el seu fill Lloyd passegen vora la platja, quan de sobte, una pluja d´estiu els força a aixoplugar-se a la caseta de dos germans molt peculiars: en Ben ´el Mut´, amant de la música, i en Bill, un mariner retirat amb un passatemps ben especial: els titelles.

Aquesta és la guspira que encén la imaginació d´Stevenson per explicar-nos amb ajuda del seu fill i els dos germans, aquest gran clàssic de la literatura que és ´L´Illa del Tresor´. Un viatge a la recerca d´un tresor enterrat, a on el joc i la imaginació transportarà a petits i a grans a un món ple d´aventures, de pirates, d´amistat i de traïcions.

Encara Farem Salat adapta la novel·la de Robert Louis Stevenson amb un divertit espectacle de titlles pensat per a tots els públics.

Les entrades dels espectacles d´Imagina´t costen 8 euros (6 amb el carnet d´Imagina´t) i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal, per telèfon (938723636) i Internet (www.kursaal.cat), i una hora abans de la representació a les taquilles del Teatre Kursaal.

El proper espectacle d´Imagina´t serà el dissabte, 12 de desembre, a la Sala Petita del Kursaal amb la projecció de la pel·lícula ´Saving Santa´.

Prem per veure més contingut per a tu