Els Barcelona Gospel Messengers actuaran a la Sala Gran del Kursaal aquest dissabte, 19 de març, a les 21h en un concert d´homenatge a George Harrison. Després de convertir el seu gospel dinàmic, alegre i contagiós en tot un fenomen de masses arreu del nostre país, Barcelona Gospel Messengers torna a l´escenari del Kursaal amb ´Be here now´ una innovadora proposta on es podran escoltar els temes més coneguts de George Harrison.

En aquest concert, els Barcelona Gospel Messengers ens conviden a redescobrir el llegat musical de George Harrison, el seu llarg viatge a la recerca de l´espiritualitat, la pau i l´amor i el seu discurs carregat de consciència social, a través d´una cuidada posada en escena i traslladant aquests valors fonamentals fins als nostres dies, en que es commemoren els 15 anys de la seva desaparició.

Un sentit homenatge, que ens porta des dels inicis de Harrison amb ´The Beatles´ fins a les seves darreres composicions, com ´Here comes the sun´, ´My sweet lord´, ´Give me love´, ´Something´ o ´While my guitar gently weeps´ i molts d´altres es vesteixen de nous colors, noves sonoritats i tota l´energia positiva de la marca de la casa Messengers.