Els Catarres actuaran divendres a Bikini i dissabte a Razzmatazz després de passar la setmana passada per Sidecar, Luz de Gas, Apolo i Barts. Són els seus darrers concerts abans de prendre's un temps indefinit de descans.

El grup d´Aiguafreda només va necessitar un mes i mig per vendre les més de 6.500 entrades que va posar a la venda pel seu espectacle de comiat "L´últim adéu". Van iniciar la gira de presentació del seu tercer disc Big Bang (Música Global) el dia de Sant Jordi del 2015 al Sant Jordi Club. Era la primera vegada que un grup que canta en català hi penjava el cartell de "No queden entrades".

Més d´un any i mig i 120 concerts més tard, Els Catarres tornen a passar a la història per haver estat el primer grup que en un mes i mig exhaureix les entrades de totes les sales de concerts de Barcelona en un final de gira èpic, únic i ambiciós: "L´últim adéu".

Després d'haver actuat a Sidecar el passat 10 de novembre, a Luz de Gas (11 de novembre), a l´Apolo (12 de novembre) i a la Barts (13 de novembre), Els Catarres passaran per l´Heliogàbal (17 de novembre) i Bikini (18 de novembre) abans d'acomiadar-se al Razzmatazz (19 de novembre).

Com ja van anunciar, cada concert s´adequarà al tipus de sala i al seu públic. Des de concerts molt íntims a autèntiques festes, en format de trio, en format molt ampliat i fins i tot acompanyats d´una orquestra simfònica.

Aquest "L´últim adéu" a més, té un caràcter reivindicatiu del paper de l´emprenedor i activista cultural que són els propietaris i els directors de les sales del nostre país. També del paper fonamental de les sales de concerts de tot el territori per la música popular emergent, pels grups que comencen i que necessiten un espai on mostrar la seva música al seu públic. De retruc, l´esdeveniment pretén posar en relleu l´experiència del petit i mitjà format de les sales en contrast amb la tendència creixent d´oferir la cultura a través de grans festivals, grans aforaments i grups contra-programats a la mateixa hora.