Segueix-nos a les xarxes socials:

Les obres del Quart Cinturó es reactivaran amb una partida de 12 milions

Les inversions de l'Estat espanyol anunciades ahir preveuen que es puguin reactivar en part les obres del Quart Cinturó, la B-40, i destinarà un total de 12 milions d'euros per a la realització de treballs en el tram entre Olesa de Montserrat i Viladecavalls. Aquesta partida hauria de permetre avançar en l'enllaç entre els dos únics trams que actualment estan operatius d'aquesta carretera: un al Baix Llobregat Nord, que connecta Olesa amb Abrera, i l'altre al Vallès Occidental, que uneix en un tram molt curt els municipis de Viladecavalls i Terrassa.

Per al tram entre Olesa i Viladecavalls, el govern fa una projecció d'inversió de fins a 76 milions d'euros, que s'haurien de repartir des dels pressupostos del 2016 fins als del 2018, tot i que això dependrà de la seva inclusió en els futurs números que elabori l'executiu de Madrid.

A més a més, els pressupostos generals de l'estat per a l'any vinent també inclouen una partida de 100.000 euros per començar a tramitar les obres en el tram comprès entre Terrassa i Granollers d'aquesta carretera. Es tracta d'un tram, però, que encara no està construït.

Prem per veure més contingut per a tu