Segueix-nos a les xarxes socials:

La retirada del cadàver del senegalès causa moments de tensió

Segons testimonis presencials, diverses persones han quedat ferides lleus, entre elles un turista, que presentava una bretxa al cap

La retirada del cadàver del senegalès causa moments de tensióACN

La retirada del cadàver del senegalès mort avui en saltar d'un balcó en una operació dels Mossos d'Esquadra ha causat moments de tensió i una càrrega de la policia catalana, que ha arribat a disparar bales de goma, mentre que els concentrats els tiraven pedres.

L'arribada de la furgoneta judicial a la plaça de Sant Jordi, on vivia el mort, ha augmentat el nerviosisme dels companys del morts, la majoria d'ells dedicats a la venda ambulant del denominat "top manta".

Segons testimonis presencials, diverses persones han quedat ferides lleus, entre elles un turista, que presentava una bretxa al cap.

Els Mossos d'Esquadra han desplegat a uns cent agents en cinc furgonetes de la Brigada Mòbil (BRIMO) i deu de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO), que són unitats de reforç enviades a un lloc determinat en cas de necessitat.

Salou es troba en plena temporada turística -arriba a multiplicar per deu la seva població hivernal- i un bon nombre d'estiuejants s'han acostat a la plaça de Sant Jordi per interessar-se pel que està passant.

La situació ara és de calma tensa i no es descarta que s'hagin produït detencions, cosa que els Mossos no han confirmat encara.

Prem per veure més contingut per a tu