Segueix-nos a les xarxes socials:

Iceta allarga la mà a la part de Junts pel Sí que vulgui "un camí diferent"

El líder del PSC, Miquel Iceta, veu "enormes dificultats" en el fet que la CUP pugui investir el President en funcions, Artur Mas, i per això ha allargat la mà a "una part" de Junts pel Sí que vulgui un "camí diferent" que no sigui "fora de l'Estat de Dret" i serveixi per millorar autogovern i finançament.

Per a Iceta, la situació actual evidencia que "les dificultats per a la investidura de Mas són enormes", ja que són dues forces que "l'únic que tenen en comú és estar a favor de la independència".

En declaracions a Antena 3, va opinar que l'independentisme "no pot seguir en un camí l'únic objectiu del qual és la independència", ja que "no tenen mandat per a això, després d'haver guanyat les eleccions, però han perdut el seu plebiscit".

Per això, ha llançat un missatge a "la part de Junts pel Sí" que "estigui disposada a parlar d'altres coses, a discutir i a posar-se d'acord" per formar un govern entre diverses formacions de tot l'espectre polític català, en el que fa una setmana ell mateix va batejar com un gran coalició per al seny.

Prem per veure més contingut per a tu