Segueix-nos a les xarxes socials:

La policia divulga una imatge del terrorista del Manchester Arena

La policia interroga dotze homes d'entre 18 i 44 anys arrestats en relació amb el succés

La policia divulga una imatge del terrorista del Manchester ArenaCS

La policia britànica va estrènyer ahir el setge al voltant de la presumpta xarxa de suport del terrorista suïcida Salman Abedi, que dilluns passat va matar 22 persones a Manchester, amb una altra detenció, que eleva a dotze el nombre de sospitosos sota custòdia.

La policia del Gran Manchester va capturar un home de 25 anys al barri d'Old Trafford, i segueix escorcollant diversos domicilis a la ciutat del nord d'Anglaterra i la seva àrea metropolitana.

La policia va difondre dues imatges d'Abedi captades per les càmeres de seguretat abans que perpetrés l'atac a la sortida d'un concert d'Ariana Grande al Manchester Arena, i va demanar als ciutadans que aportin informació rellevant. La foto facilitada no detalla ni el lloc ni l'hora en què va ser captada, i hi apareix l'autor de l'atemptat.

La ministra britànica de l'Interior, Amber Rudd, va dir ahir que l'operació policial per desmantellar la trama segueix «a plena marxa» i encara es busca possibles còmplices. En declaracions a la BBC, Rudd va assenyalar que «potencialment» encara queden sospitosos lliures, mentre la policia interroga dotze homes d'entre 18 i 44 anys arrestats en relació amb el succés.

«Fins que l'operació no s'hagi completat, no podem estar segurs que hagi quedat tancada», va afirmar la ministra conservadora.

Prem per veure més contingut per a tu