Segueix-nos a les xarxes socials:

Foment invertirà gairebé 3.000 milions a l'entorn de l'aeroport de Barajas

La inversió per al desenvolupament immobiliari de l'aeroport de Madrid-Barajas dobla la prevista per a la transformació del domini de l'aeroport del Prat en un centre logístic i d'oficines.

El ministre de Foment, Íñigo de la Serna, va anunciar ahir un pla de 2.997 milions d'euros d'inversió públicoprivada per transformar 920 hectàrees -deu vegades l'extensió del parc del Retiro- de l'entorn de Barajas en un centre logístic, amb edificis d'oficines, hotels, negocis i amb noves àrees de servei al passatger. De la Serna va presentar el març el pla per a l'aeroport del Prat, que contempla desenvolupar 328 hectàrees -gairebé tres cops menys-, amb una inversió de 1.264 milions d'euros, per convertir-los en una zona dedicada a la logística, els serveis d'aeronàutica i oficines per a empreses de l'economia digital. A Barcelona, també es reservaran 215 hectàrees a conservar espais naturals del Delta.

A Barcelona es preveu desenvolupar el projecte en 20 anys, mentre que en el cas de Madrid la durada prevista és de 40 anys, que es repartiran en tres fases.

Prem per veure més contingut per a tu