Segueix-nos a les xarxes socials:

La Complutense reclama tota la informació sobre els estudis del polític

Fonts de la universitat asseguren que actuaran amb «contundència» si hi ha hagut irregularitats

La Universitat Complutense de Madrid (UCM) ha reclamat al CES Cardenal Cisneros, centre adscrit a la institució, tota la informació relativa als estudis del subsecretari de Comunicació del PP, Pablo Casado, i en cas d'haver-hi indicis de la «més mínima irregularitat, es procedirà amb la màxima contundència».

Així ho van indicar ahir a Europa Press fonts de la universitat després que El Mundo publiqués una informació segons la qual Casado hauria superat 12 matèries de les 25 de la carrera de Dret i aconseguit el títol en quatre mesos, poc després de ser elegit diputat madrileny l'any 2007. El CES Cardenal Cisneros va negar ahir que hi hagi hagut «tracte preferent» amb Casado, a l'hora de cursar els seus estudis o que aquest hagi pogut aprovar sense examinar-se.

Per la seva banda, el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, creu que és «molt estrany» que Casado aprovés la meitat de Dret en un curs acadèmic i li va demanar ahir que expliqui les seves raons. «Crec que és estrany, però, en tot cas, Casado haurà d'explicar les seves raons i hi haurà gent que les creurà i altres que no», va subratllar Sánchez en una entrevista a Los Desayunos de TVE, en la qual va assegurar que «mai» ha vist un cas semblant a la universitat.

Prem per veure més contingut per a tu