Segueix-nos a les xarxes socials:

Un passatger ajuda a fer aterrar un avió en desmaiar-se el pilot

Un altre pilot de la mateixa companyia que viatjava en el vol es va posar als comandaments de l'aparell

Els passatgers del Boeing 757 de la companyia Jet2 que viatjaven dilluns de Manchester a Funchal (Madeira) van tenir un gran ensurt a bord. Quan es trobaven a mig camí, la tripulació de l'avió va anunciar als passatgers que el pilot s'havia desmaiat i van preguntar si hi havia algun altre pilot entre els passatgers. Per sort, un pilot de Jet2 es trobava a l'avió perquè es dirigia a Madeira per començar les seves vacances i va entrar a la cabina per ajudar el copilot en l'aterratge.

Les alarmes es van activar cap a dos quarts d'onze de la nit i es va tancar una pista d'aterratge a Porto perquè es pogués realitzar l'aterratge d'emergència. Un portaveu del Jet2 va assegurar que «el vol de Manchester a Funchal es va desviar a Porto com a mesura de precaució com a conseqüència que un dels pilots es va trobar malament».

«La tripulació va anunciar que havia passat alguna cosa a la cabina del pilot, i un altre pilot de Jet2 que estava de vacances va sortir des de la part posterior de l'avió. Va oferir els seus serveis a la tripulació i va entrar a la cabina», va explicar Nicholas Banks, un bancari que viatjava a l'avió. «No va sortir fins que va ajudar el pilot a abandonar l'avió quan ja havíem aterrat. Al pilot que es va desmaiar se'l van endur en cadira de rodes i amb una màscara d'oxigen», va afegir. Un cop a Porto, la companyia va posar a disposició un avió i una tripulació perquè els passatgers poguessin arribar al seu destí.

Prem per veure més contingut per a tu