Segueix-nos a les xarxes socials:

Torra assegura que els presos estan «orgullosos» de les manifestacions

El president de la Generalitat diu que la sentència «ha multiplicat la indignació» dels presos

Torra assegura que els presos estan «orgullosos» de les manifestacionssusanna sáez/efe

El president de la Generalitat, Quim Torra, va assegurar ahir que els presos sobiranistes estan «orgullosos» de les protestes i que animen la ciutadania a seguir participant en les mobilitzacions previstes durant els pròxims dies.

Torra va visitar ahir els presos que compleixen condemna a Mas d'Enric (Carme Forcadell) i Lledoners (Jordi Cuixart, Jordi Sànchez, Josep Rull, Joaquim Forn, Jordi Turull, Raül Romeva i Oriol Junqueras).

Després de la visita, el president català, en unes declaracions als periodistes sense preguntes, va assegurar que els presos estan «orgullosos» i «se senten honrats» per les manifestacions de dilluns, poc després de conèixer-se la sentència. En aquest sentit, els presos han fet una crida a la ciutadania a participar en les marxes convocades per l'ANC per a avui i altres actes de protesta, segons va explicar Torra.

El president de la Generalitat va assegurar que els presos, després de llegir la sentència, «han multiplicat la seva indignació» i van constatar que el judici va ser una «farsa» i una «pantomima», segons va afirmar.

Prem per veure més contingut per a tu