Segueix-nos a les xarxes socials:

Trànsit executa un dispositiu especial per a la tornada del pont de la Mercè

El Servei Català de Trànsit (SCT), amb la col·laboració dels Mossos d’Esquadra, va executar ahir un dispositiu especial de trànsit amb motiu de l’operació tornada del pont de la Mercè. A més de ser festiu a Barcelona, el dia 24 era festa local en altres municipis de l’àrea metropolitana, com Santa Coloma de Gramenet, l’Hospitalet de Llobregat, Montcada i Reixac i Sant Joan Despí. Trànsit calcula que entre les 12.00 i les 00.00 hores van poder tornar a l’àrea metropolitana de Barcelona uns 265.000 vehicles. Tothom tenia present les retencions quilomètriques que s’han repetit els caps de setmana de setembre coincidint amb l’aixecament dels peatges.

Per fer front a aquest augment de la mobilitat cap a l’àrea metropolitana, Trànsit va instal·lar carrils addicionals a l’AP-7 sud (tram de Santa Margarida i els Monjos-Martorell) i a l’AP-7 nord (tram Sant Celoni-la Roca del Vallès), que van experimentar un augment de la demanda des que no hi ha peatges. També es van instal·lar carrils addicionals a la C-32 al tram Gavà-l’Hospitalet.

Així mateix, i com ja va passar en altres caps de setmana de setembre, els camions de més de 7,5 tones no van poder circular entre les 17.00 i les 20.00 hores a l’AP-7 entre Maçanet i l’Hospitalet de l’Infant. A la C-58, el carril BUS-VAO va quedar obert a tots els vehicles. També va haver-hi mesures especials a la C-16, la C-55 i a la N-II (enllaç amb la carretera GI-600) a Tordera cap a la C-32. Per a aquesta operació de trànsit, els Mossos van mobilitzar 1.283 efectius, que van fer 1.032 controls.

Prem per veure més contingut per a tu