Regió7

Regió7

Castellbell enllesteix el tancament de la pista esportiva, que serà més polivalent

En paral·lel ja es treballa per fer una instal·lació de pàdel en el lloc d’una de les pistes de tennis

Els treballs de tancaments laterals de la pista coberta i altres millores ja estan gairebé acabats | AJ. CASTELLBELL

Castellbell i el Vilar té pràcticament enllestides les obres de tancament de la pista poliesportiva, que forma part d’un projecte integral de transformació d’aquest equipament ubicat al costat del camp de futbol perquè pugui ampliar el ventall d’opcions tant en l’àmbit esportiu com en el de caire més lúdic i polivalent. Alhora, és un primer pas d’un procés d’actualització de l’àrea esportiva. En aquest sentit, l’Ajuntament ha anunciat que properament es posarà a concurs la redacció del projecte per a la construcció de la pista de pàdel.

L’actuació que ara s’està enllestint té com a intervenció principal la remodelació d’aquesta instal·lació esportiva amb el tancament lateral de les façanes mitjançant la col·locació d’una estructura que protegeix la pràctica esportiva en episodis de vent i pluja, i s’ha adequat una coberta lleugera sobre la projecció de la graderia. Aquesta remodelació es fa pensant sobretot en l’àmbit esportiu, però va més enllà d’aquesta funció estricta perquè, amb el tancament, se li podran donar unes utilitats de caire més polivalent que ara no té, de manera que pugui acollir activitats lúdiques o culturals durant la festa major del poble o en altres ocasions.

Més endavant, es preveu una segona fase amb canvis a les pistes de tennis que hi ha al costat de la pista poliesportiva. Ara n’hi ha dues, i la intenció és suprimir-ne una i al seu lloc fer-hi dues pistes de pàdel.

Compartir l'article

stats