Regió7

Regió7

Santpedor viu una multitudinària Fira de Sant Miquel

Els carrers de Santpedor fan el ple aquest diumenge al migdia

16

Fira de Sant Miquel Eduard Vega

Santpedor viu aquest diumenge una nova edició de la Fira de Sant Miquel que és multitudinària. Els carrers del centre de la vila estan totalment plens de gent que passeja entre les parades de tot tipus: alimentació, artesania, moda i fins i tot també s'hi poden veure alguns bolets. Tampoc hi falten les parades de diferents entitats del poble.

Un dels punts neuràlgics d'aquest diumenge al migdia és la plaça de l'Església on hi ha l'exhibició castellera amb les colles de Santpedor, Terrassa i Castellar del Vallès.

Més enllà de les diferents parades, a diferents carrers del centre del municipi s'hi porten a terme diferents activitats d'animació. 

Entre els visitants, n'hi havia del mateix municipi i de la resta de la comarca. Entre ells, la Joana Navarro, de Manresa, que ve amb la seva parella i ell seu fill. "Volíem sortir i al veure que feia bon temps però sense molts calor hem decidit venir a la fira", on se sorprenia de la gran quantitat de gent que hi havia.

La fira continuarà tot aquest diumenge amb les parades al carrer i altres activitats com el concert de tribut a Bryan Adams i el teatre de la dona de la 3r 2a a càrrec d'Àurea Márquez.

Compartir l'article

stats