Segueix-nos a les xarxes socials:

Joan Torra, nou cap de files del PSC al Berguedà

La secció comarcal dels socialistes va escollir aquest dimarts la seva nova directiva

Joan Torra, nou cap de files del PSC al BerguedàPSC

L'assemblea de l'Agrupació Local del PSC al Berguedà va escollir, aquest dimarts passat, Joan Torra i Sellarès com a nou primer secretari de la branca del partit a la comarca en substitució de Nicolás Viso.

La trobada va servir per aprovar per unanimitat la candidatura encapçalada per Torra i que també inclou Carme Cirera com a secretària d´Organització; Abel Garcia com a secretari de Política Institucional, Portaveu al Consell Comarcal; Carme Rosell de secretària de Política Municipal; Dolors González, secretària d´Igualtat i Formació; Rosalia Monroy, secretària d´Economia, Indústria i Turisme, Portaveu Ajuntament de Berga i Joan Roma, de secretari de Política Territorial.

La reunió, a la que hi va assistir el Primer Secretari de la Federació XI del PSC Cristófol Gimeno, també va servir per escollir els sis membres del consell federal a la zona, executiva encapçalada per Joan Roma. Els nos consellers que van ser escollits són: Carme Cirera, de Vilada; Carme Rosell, de La Pobla; Fina Serrano de Puigreig; Victor Esgueva, de Montmajor i Antonio Picado i Josep Soria, de Berga.

Prem per veure més contingut per a tu