Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Observatori Astronòmic de Castelltallat presenta avui els nous treballs sonors

L'Observatori Astronòmic de Castelltallat presenta avui els nous treballs sonors

L'Observatori Astronòmic de Castelltallat ofereix aquesta nit una nova edició de l'Eclíptica, en la qual presenta, a través d'un doble concert, els treballs sonors sorgits de les residències de Berta Puigdemasa i Marc O'Callaghan.

Les actuacions musicals tindran lloc a l'aire lliure a partir de les deu de la nit, amb entrada lliure. L'observatori romandrà obert i posarà a l'abast dels assistents diversos dispositius d'observació del cel durant aquesta activitat, que ja fa cinc anys que s'organitza des de l'entitat barcelonina Gràcia Territori Sonor.

Berta Puigdemasa, arpista i performer, explorarà en directe a Castelltallat les possibilitats de l'arpa preparada i electrificada, mentre que Marc O'Callaghan Coàgul bussejarà en un univers sonor d'ecos industrials i vestigis ancestrals. Ambdós artistes van ser seleccionats per dur a terme una setmana de residència a Castelltallat, on, acompanyats de l'astrònom de l'observatori i un especialista en el territori català, van poder absorbir els sons terrestres i estudiar l'entorn i les característiques de l'espai. El treball musical resultant de la setmana d'immersió es mostrarà avui.

Prem per veure més contingut per a tu