Segueix-nos a les xarxes socials:

El festival de blues retorna a la programació amb bona resposta de públic

Després d'un any de parèntesi, l'afluència en el primer concert va superar les expectatives de l'organització

El festival de blues va saltar de la programació de la Festa Major de Manresa de l'any passat per raons econòmiques. Enguany, entre l'Ajuntament i la sala El Sielu han fet un esforç per tornar-lo a reprendre i el públic ho ha agraït. L'afluència d'espectadors en el primer concert programat, dijous a càrrec de Wax&Boogie, va superar les expectatives de l'organització, segons ha reconegut el propietari de la sala manresana, Jordi Cortès.

"Això vol dir que el festival de blues està ben consolidat i la gent ens ha perdonat que féssim 'un any sabàtic'. És molt gratificant. Era el primer concert dels tres que farem i ja estàvem animats pensant en l'edició de l'any que ve", assenyala. Amb aquestes expectatives, ja preveia que la capacitat de la sala faria curt en els concerts d'anit, a càrrec de Blas Picón & The Junk Express, i de demà, en què el protagonisme serà per al guitarrista, cantant i compositor barceloní Amadeu Casas.

El públic que va acudir al Sielu dijous va gaudir amb l'actuació de Wax&Boogie. "Encara que només fossin en format trio, van establir una càlida connexió amb els espectadors", explica Cortès, que destaca l'art dels músics David Giorcelli (piano) i Reginald Vilardell (bateria) i la "fantàstica veu" de Ster Wax.

Prem per veure més contingut per a tu