Segueix-nos a les xarxes socials:

Els grans cors arriben al Campus Gospel

Rajadell celebra la quinzena edició d'una proposta que tindrà un concert conjunt, per primer cop, dels Messengers i els Esclat

Els grans cors arriben al Campus Gospel

La quinzena edició del Campus Gospel de Rajadelltindrà, per primera vegada, quatre cors de gran format en els concerts que se celebraran a la plaça de l'Església: Riga Gospel Choir (Letònia), SOVA Gospel Choir (Suïssa), el Gran Cor del Campus i, també, com a estrena, la reunió en un mateix escenari dels Messengers i els manresans Esclat Gospel Singers. De fet, per celebrar l'aniversari, el Campus Gospel ha fet «un salt endavant», i visibilitzarà la potència del gospel europeu i amb la batuta d'un dels noms emergents del gospel americà, Isaac Cates, que es convertirà en la figura referencial d'aquesta edició. Amb una seixantena de cantaires dels dos cors europeus i una cinquantena dels catalans, el poble bagenc, de poc més de 600 habitants, «s'ha abocat, novament, i els acollirà a les seves llars», agraïa Escalé.

El Campus Gospel se celebrarà del 5 al 7 de juliol, i quan falten deu dies per a l'inici, els promotors -Esclat Gospel Singers i el poble bagenc- confien que les places lliures que encara queden -una quarantena de cent vint-i-cinc- s'acabin omplint. Com en les dues darreres edicions, es torna a celebrar el Sunday Service, dirigit per Cates, Sabine Jacket (directora del cor SOVA), Kristine Paulina (directora del cor letó) i Ramon Escalé; i es manté l'escenari obert als campusins i la festa de benvinguda. Els tallers seran més temàtics i els impartiran Cates, Jacquet, Paulina, Escalé i, en el vuitè Mini Campus, Laia Badrenas.

Prem per veure més contingut per a tu