Segueix-nos a les xarxes socials:

La Pubilla i l'Hereu en una imatge d'arxiuArxiu/Eudald Redó

Què puc fer aquest cap de setmana a la Catalunya central?

Et presentem un recull de les millors propostes per gaudir els pròxims dies a les comarques de l'àmbit de cobertura de Regió7

Les comarques de la Catalunya central presenten un bon grapat de propostes per sortir de casa aquest cap de setmana. N'hem fet una selecció per a tu.

BALSARENY

Festa major: Divendres, a les 17 h, al Casal Cívic, quinto i concurs de truites amb l’Associació dels Ametllers. A les 23.30 h, a la sala Sindicat, concert Ectrobacasis, amb la Camerata Bacasis i Dj Arzzet. Amb la col·laboració de la Coral Sant Esteve de Balsareny. Entrades: 3 euros. Venda anticipada. Dissabte, a les 22 h, a la sala Sindicat, concert Nos sobran los motivos, de tribut a Joaquín Sabina. Venda anticipada. 

CASSERRES

  • 26a Fira del comerç i artesania i 42a trobada de caramelles: Diumenge, al matí, fira al passeig Bisbe Comellas, plaça Santa Maria i carrer Camí de Cardona. També hi haurà l’11a trobada de cotxes clàssics. Es farà un sorteig de 4 vals de 50 euros cadascun. A les 9 h, coca i xocolata per a tothom i tres sardanes amb la Cobla Berga Jove. A les 10 h, cercavila amb tots els grups de caramelles i la Cobla Berga Jove. A les 11 h, benvinguda de les autoritats i cantada dels grups participants. 

MANRESA 

  • 9a trobada de gegants a Manresa: Diumenge, a les 9 h, plantada a Casa Caritat. A les 11 h, cercavila des de la Ben Plantada passant per Crist Rei, Sant domènec i Plana de l‘Om, fins arribar a la plaça Major. A les 13 h, presentació i balls de les colles.

MURA

  • Trobada de gegants: Diumenge, a les 13 h, celebració dels 18 anys dels gegants Tina i Janot, amb una cercavila amb la participació de cinc colles. 

ROCAFORT

  • Festa major: Dissabte, a les 11 h, a la plaça Nova i sala del Tap, Rocapop en viu (mercat d’intercanvi) i xerrada popular. A les 18 h, a la sala del Tap, taler de circ amb Pili i Mili. A les 23 h, a la sala del Tap, concert sorpresa i dj. Diumenge, a les 11 h, a la plaça Nova, Escape Street amb Lluc Bataller. A les 13.30 h, al camp d‘esports, arrossada popular (cal fer inscirpció anticipada) i cafè musical improvisat. Dilluns, a les 9.30 h, missa solemne i, tot seguit, cercavila de gegants. A les 11.30 h, al Casal de Rocafort, entrega del 25è Premi de poesia Josefina Oliveras. A les 12.30 h, a la plaça Nova, Sarau Folk i vermut.

SALLENT

  • Mes de la cultura: Dissabte, a les 9 h, al Club Petanca Sallent, torneig de petanca social. A les 12.30 h, al passeig Guillem Viñas, al barri del Poble Nou, concert-vermut amb el grup musical Lur. Servei de furgoteques. A les 16.30 h, al passeig Guillem Viñas, al barri del Poble Nou, espectacle itinerant El meu amic Brutus, amb jocs contes i danses. A les 18 h, a la Fàbrica Vella, cinema infantil amb la pel·lícula La mama és pura pluja. Entrada gratuïta amb crispetes. A les 20.30 h, a la Fàbrica Vella, cinema amb el Cicle Gaudí amb la pel·lícula La Maternal. Entrades: 4,5 euros; i 3 euros per a joves i majors de 65 anys. Diumenge, a les 8 h, a l’envelat, darrera les pistes de tennis, 51è Campionat de Catalunya Ocellaire de la Federació Catalana de caça d’ocells fringíl·lids. Organització: Ocellaires Sallentins.

SANT JOAN DE VILATORRADA 

  • Festa de la Primavera: Diumenge, 28a caminada popular, amb dos recorreguts, un de curt i un de llarg, per la falda de Collbaix per descobrir els vestigis de la vinya. Preu: 8 euros, en línia; 10 euros, presencial; i 4 euros infants fins a 12 anys. Inscripcions: inscripcions.cat/caminadasantjoanv2023 o el mateix dia davant de Cal Gallifa a partir de les 8 h. Samarreta de regal.

ST. SALVADOR DE GUARDIOLA 

  • Sant Marc: 28è homenatge a la gent gran i Fira del pa i del vi: Divendres, a les 11 h, a la Masia del Calvet, taller-demostració d’art floral: Celebrem Sant Jordi, a càrrec de Rosa d’Abril. Cal fer inscripció: 93 835 80 25. Dissabte, a les 12 h, a l’església de Sant Salvador de Guardiola, missa solemne dedicada al col·lectiu de la gent gran. S’acompanyarà l’ofici pel cor parroquial. A les 13.30 h, al pavelló, dinar de germanor del 28è homenatge a la gent gran, obert a tots els públics. Preu: 16 euros, i 10 euros per als infants. Venda anticipada de tiquets. A continuació, ballamenitzat pel músic Joan Vilandeny. Diumenge, de 10 a 14.30 h, als voltants de l‘església de Sant Savador de Guardiola, Fira del pa i el vi, mercat de productes gastronòmics de proximitat: formatges, embotits, mel, cellers de la DO Pla de Bages.... Amb degustacions de tastets gastronòmics i de vins. Servei de bar i futgoteca i música tradicional. De 10.30 a 13.30 h, carrusel del boter. De 10.30 a 13.30 h, joc de fusta per fer una colla casteller: Els xics del xurrac! A les 11.30 h, davant del Pedró, ballada de gegants. A continuació, ballada de les caramelles a càrrec de la Colla dels Quintos. A les 12. 30 h, a l’església, missa solemne de Sant Marc. A continuació, benedicció del terme i repartiment del panellet de Sant Marc. A les 13.30 h, a l’empostissat de les Alzines, concert vermut amb Set de Rumba. 

SÚRIA

  • Festa del barri de Salipota: Dilluns, a les 10 h, cercavila amb els Grallers del Poble Vell. A les 12 h, missa. A les 12 h, animació infantil amb Jaume Barri. A les 14 h, dinar. A les 17 h, sardanes amb la Cobla Ciutat de Manresa. A continuació, botifarrada i ball amb Ostres Ostres. Organització: Associació de Veïns de Salipota.

Registra't i no et perdis aquesta notícia!

Ajuda'ns a adaptar més el contingut a tu i aprofita els avantatges dels nostres usuaris registrats.

REGISTRA'T GRATIS

Si ja estàs registrat clica aquí.