Segueix-nos a les xarxes socials:

'Missió impossible - Nació secreta': rival de James Bond

Els personatges, encapçalats per Ethan Hunt, són un dels grans forts d'aquest entretingut blockbuster

'Missió impossible - Nació secreta': rival de James Bond

Quan semblava complicada una cinquena entrega de la famosa saga Missió Impossible, Tom Cruise, amb el seu nou protegit Christopher McQuarrie (seus són els guions de Valkyria, Jack Reacher i 'Al filo del mañana', totes protagonitzades per l'estrella), han aconseguit el mateix portant la franquícia a un altre nivell.

Per començar, Cruise no només triomfa en el seu afany de convertir aquest cicle en una demostració absoluta de les seves habilitats acrobàtiques (és ell, i no el seu doble, el que interpreta moltes de les escenes d'acció), sinó també es posiciona com a seriós rival del mateix James Bond en matèria de localitzacions per tot el món.

Poca broma per a una pel·lícula que especula amb una organització clandestina anomenada el Sindicat, que reuneix la flor i nata d'agents caiguts en desgràcia i que pretén sembrar el terror en els països occidentals, liderada, com no, per un malvat a l'altura amb rictus de sàdic (Jens Huten).

Els personatges són, precisament, un altre dels grans forts d'aquest entretingut blockbuster, ja siguin els companys d'Ethan Hunt (Simon Pegg, Jeremy Renner) o la companya de Cruise en pantalla, l'actriu sueca Rebecca Ferguson, amb tanta o gairebé més presència que l'actor a la pel·lícula i que sap prendre-li el pols a les distàncies curtes.

Malgrat que potser pugui semblar massa autoconscient, el toc McQuarrie, que ha sabut, a més, imprimir al guió aquesta conya que ja estava present en la infravalorada Jack Reacher, aconsegueix que la saga no decaigui, sinó que torni a prendre alè de cara a una inevitable pròxima missió.

Prem per veure més contingut per a tu