Segueix-nos a les xarxes socials:

El nou tràiler de «Frozen 2» demostra encara més els poders d'Elsa

La pel·lícula s'estrenarà el 22 de novembre

El nou tràiler de «Frozen 2» demostra encara més els poders d'Elsa

Anna i Elsa tornen el 22 de novembre amb Frozen 2, que ha reunit els cineastes i compositors que van crear Frozen el 2013 per aquesta nova aventura que tindran les dues germanes d'Arandelle. En aquesta ocasió, al costat de Kristoff, Olaf i Sven, les princeses viatjaran més enllà del regne.

La gran pregunta que tenen tots els seguidors d'aquesta pel·lícula que va guanyar l'Oscar a la millor pel·lícula d'animació és: per què va néixer Elsa amb poders màgics? Per a això, haurem d'esperar fins que s'estreni la pel·lícula. Però, en el nou tràiler, hem pogut descobrir que les germanes i els seus amics tindran més acció i les heroïnes tindran més poder que el que vam conèixer el 2013. I a més, hem observat Elsa intentant creuar un tempestuós oceà amb els seus poders i Anna amb una espasa demostrant una gran destresa. Amb això, es pot predir un altre èxit de taquilla per a Disney.

Però no només Chris Buck i Jennifer Lee tornaran per a aquesta pel·lícula, també repeteixen les estrelles que van prestar les seves veus als personatges: Josh Gad com a Olaf, Kristen Bell com a Anna, Jonathan Groff com a Kristoff i Idina Menzel com a Elsa.

Prem per veure més contingut per a tu