¿Convencerà el final de 'Joc de Trons' a tots els seus fans? Els guionistes David Benioff i Dan Weiss han contestat a aquest interrogant: "absolutament sí", però com sempre, sense donar cap detall del futur de la sèrie.

El final de la reeixida sèrie d'HBO continua sent un misteri. El portal de notícies Entertainment Weekly va tenir l'oportunitat preguntar als guionistes David Benioff i Dan Weiss seva opinió sobre la conclusió de la sèrie. "Us sembla que el final de la saga resultarà satisfactori? Us sembla un desenllaç emocionant com per treballar-hi?" Els guionistes van contestar a ambdues preguntes declarant: "Absolutament sí" i "100 per 100 satisfactori".

L'exitosa sèrie de HBO escalfa motors per estrenar la quarta de les set o vuit temporades que té previstes. Canal + Series serà qui emetrà a Espanya la nova temporada de la ficció, tan sols un dia després de la seva emissió als Estats Units.

Algunes de les cares que veurem en el retorn de Joc de trons són Pedro Pascal (Escurçó Roja) , Hafthor Julius (el tercer actor que dóna vida a la Muntanya) , Yuri Kolokolnikov (Styr , el Magnar de Thenn) Roger Ashton - Griffiths (que donarà vida a Marce Tyrell) , Indira Varma (qui encarnarà Ellaria Arena). També veurem Mark Gatiss (Tycho Nestoris, el prestador de Braavos), Daniel Rabin (Lord Blackmont) o l'actriu porno Jessica Jensen.