Segueix-nos a les xarxes socials:

Telecinco portarà a la televisió la novel·la de Reyes Monforte «La infiel»

?L'obra de la escriptora s'inspira en el cas real de Raquel Burgos, captada per islamistes

Telecinco prepara una minisèrie basada en la novel·la La infiel, de la periodista madrilenya Reyes Monforte, inspirada en fets reals i que parla sobre la conquista silencionsa de dones occidentals com a arma del terrorisme islamista.

En col·laboració amb MOD Producciones ( Lo que escondían sus ojos, Niños robados), La infiel està protagonitzada per Sara, una jove professora d'espanyol i mare soltera que s'enamora d'un alumne musulmà completament adaptat a la vida occidental que l'anirà atraient cap a la seva cultura i religió mentre li amaga les seves verdaderes intencions, explica la cadena.

Com a la novel·la de Monforte, Sara sofreix l'engany per part del seu marit, que en realitat forma part d'una cèl·lula dormida d'Al Qaeda i que pretén que es converteixi a l'islam i que es transofrmi en una terrorista suïcida.

La infiel està inspirada en Raquel Burgos, una estudiant de periodisme espanyola que va acabar contraient matrimoni amb Amer Azizi, líder d'Al Qaeda a Europa i possible ideòleg dels atemptats terroristes de l'11-M i l'11-S, caient a les seves xarxes islamistes radicals.

Prem per veure més contingut per a tu