Segueix-nos a les xarxes socials:

RTVE comença a rodar la sèrie d'època «La otra mirada»

?La ficció narra la vida d'una acadèmia per a senyoretes a la Sevilla de la dècada dels anys 20

RTVE ha començat el rodatge de La otra mirada, nova sèrie produïda en col·laboració amb Boomerang TV. L'enregistrament es farà al llarg dels propers mesos a Madrid i a Sevilla. La ficció, que s'emetrà en prime time, està ambientada en una acadèmia per a senyoretes a la Sevilla dels anys 20 i tindrà exteriors i interiors naturals, que recrearan la ciutat durant aquesta època.

El repartiment de la ficció, encapçalat per Macarena García, Patricia López Arnaiz, Ana Wagener i Cecilia Freire, també inclou Begoña Vargas, Lucía Díez, Elena Gallardo, Abril Montilla, Carla Campra i Paula de la Nieta, joves intèrprets que donen vida a les alumnes de l'acadèmia. La otra mirada està dirigida per Luis Santamaría, Fernando González Molina, Miguel del Arco i Pablo Guerrero.

Ambientada en una acadèmia per a senyoretes a la Sevilla dels anys 20, la producció mostrarà un centre d'ensenyament aferrat a una forma indestructible de fer les coses i a les tradicions pròpies de la ciutat i dels temps. Tot aquest univers i els seus pilars trontollen amb l'arribada d'una nova professora, amb una forma molt diferent de veure les coses, i que ve amb un objectiu secret relacionat directament amb l'acadèmia. D'aquesta manera, La otra mirada serà, sobretot, el viatge d'un grup de dones (joves i adultes) a la recerca de la seva pròpia independència.

Prem per veure més contingut per a tu