Segueix-nos a les xarxes socials:

El president d'AMI apel·la a la «credibilitat de la informació lliure i independent»

?El diari Ara, Spainmedia i Radio Blanca s'incorporen a AMI en el marc de la nova estratègia d'obertura

L'Associació de Mitjans d'Informació (AMI) fa un balanç positiu del seu primer any d'activitat després de la refundació d'AEDE en AMI. L'entrada de nous socis, independentment del suport en què desenvolupin la seva activitat, i els nous projectes i acords engegats són alguns de les fites que l'Associació ha repassat en el transcurs de l'assemblea general que es va celebrar a la Biblioteca Nacional, on es conserven actualment 50 milions de diaris digitalitzats.

El president d'AMI, Javier Moll, ha destacat que, al marge dels diferents suports i plataformes, als mitjans d'informació els uneix «el que és substancial: el valor dels continguts, la recerca de l'excel·lència informativa, la defensa de la llibertat de premsa i l'esforç per trobar nous models de negoci que enforteixin la nostra posició en el nou paradigma digital de la comunicació».

Javier Moll va assegurar que «el futur passa per impulsar models de subscripció sobre la base de continguts de qualitat» i va destacar la implicació dels presidents executius i consellers delegats de les empreses associades a la nova AMI, tant en la junta directiva com en la nova comissió executiva.

Va posar en relleu, a més a més, la feina que fan els comitès tècnics de l'associació -en els quals participen més d'un centenar d'alts directius de mitjans informatius- i la capacitat d'interlocució que AMI ha demostrat amb sindicats, institucions i empreses.

L'Associació de Mitjans d'Informació va fer pública la incorporació del grup de revistes Spainmedia, Radio Blanca i el diari Ara com a membres de ple dret. Spainmedia és un grup de revistes amb més de vint anys d'experiència, que disposa dels títols Man On The Moon, TMagazine, Tapas, L'Officiel, Forbes i Robb Report. Radio Blanca, per la seva banda, és titular de dues cadenes de radio i operador de la televisió nacional DKISS. I, finalment, l'Ara és un diari d'informació en català amb un important desenvolupament digital.

L'entrada dels nous socis se suma a la incorporació anterior de les agències Efe i Europa Press. L'AMI passa a representar noranta mitjans d'informació impresos, digitals i audiovisuals, i manté el seu compromís amb la llibertat d'informació i l'excel·lència periodística.

Prem per veure més contingut per a tu