La 1 estrena dilluns vinent La caza. Monteperdido, un thriller psicològic dirigit per Salvador García Ruiz i Álvaro Ron i basat en Monteperdido, el best-seller internacional d'Agustín Martínez sobre la desaparició de dues nenes la investigació de la qual trobarà al seu pas mentides i secrets inesperats. Produïda per RTVE en col·laboració amb DLO Producciones, la nova ficció és protagonitzada per Megan Montaner, Alain Hernández i Francis Lorenzo, al capdavant d'un repartiment coral que té la participació de Beatriz Carvajal i Jordi Sánchez. Completen el càsting Pablo Derqui, Carla Díaz, Bea Segura, Jorge Bosch, Mar Sodupe, Ester Expósito, Laura Moray, Chechu Salgado, Patxi Freytez, David Solans i Juan Díaz, entre d'altres.

L'escriptor Agustín Martínez també ha participat en el desenvolupament del guió de la sèrie. Actualment els drets de traducció de la novel·la han estat venuts a Alemanya, França, Holanda i Regne Unit.

Durant la presentació als mitjans d'ahir a Madrid, el director de Continguts, Canals i Producció de Programes de TVE, Fernando López Puig, va definir la trama com «una gran història de continuïtat, amb molts gèneres barrejats, thriller, policíac..., fins al western, que atraparà l'espectador per saber qui ha estat». López també va destacar el paper drl mateix poble de Monteperdido, «on es descobreix que tothom té una doble cara».