Segueix-nos a les xarxes socials:

«Masterchef» estrena al seva vuitena edició dilluns vinent a La 1 de TVE

Gairebé 30.000 candidats s'han presentat al càsting per poder participar al popular 'talent show' de cuina

La vuitena edició de Masterchef ja té data d'estrena. El talentshow culinari produït per RTVE en col·laboració amb Shine Iberia arriba a La 1 el proper dilluns en la franja de màxima audiència, segons ha informat la cadena púbica.

En aquest ocasió, gairebé 30.000 candidats han participat en el càsting per fer el pas a cuiners professionals. A causa del rècord d'inscripcions, el jurat comptarà amb l'ajuda de tres alumnes avantatjats. Carlos Maldonado, Jorge Brazález i Marta Verona supervisaran la prova dels 50 millors. Però després d'aquesta prova no acabarà el procés, ja que el jurat només lliurarà 10 davantals blancs i 10 negres. Aquests últims hauran de demostrar que tenen potencial per formar-se en aquestes cuines.

Entre els seleccionats, un comandant de l'Exèrcit de l'Aire; una cubana que vol fer de la seva afició per la cuina una professió; un músic que ha tingut diversos negocis on ha venut des d'espècies fins a joguines eròtiques; un professor d'oratòria amb molta retòrica; una portera que guarda semblança amb Chus Lampreave; o una manxega ex camionera i ex perruquera experta en cuina tradicional.

Per sorprendre els aspirants, el jurat presentarà nous reptes i dinàmiques. En una prova exterior, els capitans escolliran al seu equip a canvi de minuts de cuinat. Els davantals negres treballaran en parelles i, en una altra prova, els salvats es posaran davant dels fogons en representació dels que es troben a la corda fluixa i cuinaran per ells per salvar-los.

Prem per veure més contingut per a tu