Segueix-nos a les xarxes socials:

El TN Comarques torna a l'antena amb nous mapes del temps

L'informatiu local de TV3 estrena avui un renovat espai de meteorologia amb pantalles virtuals per mostrar el territori amb més detall

El TN Comarques torna a l'antena amb nous mapes del tempsTV3

El TN Comarques, dirigit i presentat per Núria Solé, torna aquest migdia a l'antena de TV3, i com a principal novetat incorpora un renovat espai del temps, amb noves pantalles virtuals per mostrar el territori amb més detall.

Amb el retorn a l'emissió, estrenarà una nova méteo, conduïda per Gemma Puig, que s'ha en- carregat de reforçar i renovar la informació meteorològica juntament amb un equip de professionals liderats per Esther Cifuentes a la realització i Egdar Ger a la producció. «Amb l'objectiu d'ampliar la possibilitat de mostrar el territori amb més detall, s'incorporaran noves pantalles virtuals que permetran mostrar les imatges, fotografies i peculiaritats meteorològiques que els espectadors i col·laboradors fan arribar des de tots els indrets del país. Amb la realitat augmentada, es donarà volum a l'estat dels embassaments, la tendència de les temperatures o els nivells de contaminació», assenyalen des de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

També s'han millorat altres elements, com l'Almanac, geolocalitzant els indrets a les Noves pantalles virtuals per al nou espai del temps al TN Comarques.

Prem per veure més contingut per a tu