Segueix-nos a les xarxes socials:

«Sky Rojo» i «Falcon y el Soldado de Invierno», les novetats de Netflix i Disney+

Arriba la nova sèrie del creador de La Casa de Papel i l'esperada producció de Marvel

This browser does not support the video element.

Les estrenes de la setmana del 19 al 25 de març

Dels creadors de «La Casa de Papel», s'estrena aquest cap de setmana a Netflix«Sky Rojo», una sèrie dirigida pel manresà David Victori que mostra la cruel realitat sobre la prostitució, on les tres protagonistes, per sobreviure, es veuen obligades a cometre delictes greus.

A HBO ja es podrà veure la segona temporada de «Breeders (Bendita Paciencia)» i la pel·lícula de terror «La Llorona», de James Wan, director de les sagues «Expediente Warren», «Insidious» i «Saw».

Pels fans de Marvel, a Disney+ arriba «Falcon y el Soldado de Invierno», també la sitcom «Single Parents» i la sèrie «The Catch», una comèdia dramàtica que gira entorn d'una investigadora de Los Angles. I les pel·lícules «Gorrión Rojo», amb Jennifer Lawrence i Jeremy Irons, sobre una noia que es converteix en agent secret del servei espia rus, i «Malos Tiempos en el Royale», amb Chris Hemsworth, Dakota Johnson i Jeff Bridges, on set desconeguts coincideixen en un hotel.

A Amazon Prime s'estrena el film «Infierno en la frontera».

I a Movistar+, arriba el primer curtmetratge de Pedro Almodóvar en anglès, «La voz humana», protagonitzat per Tilda Swinton, que es podrà veure el dissabte dia 20; també s'estrena «La Caza», un film d'acció i misteri; la comèdia «Un plan irresistible», amb Steve Carrel, i el drama «Jenny Lye liberada».

Prem per veure més contingut per a tu