Segueix-nos a les xarxes socials:

Un Matías Prats emocionat recorda com va viure la retransmissió de l’11-S amb Ricardo Ortega

El presentador li ha dedicat unes paraules al periodista al costat de Mónica Carrillo

Un Matías Prats emocionat recorda com va viure la retransmissió de l’11-S amb Ricardo Ortegaarxiu

L’atemptat de l’11-S va ser un dels moments de la història en què el món es va emmudir pel que estava passant. Molts espectadors van seguir el que succeïa a les Torres Bessones de Nova York per televisió en la retransmissió de Matías Prats i Ricardo Ortega a Antena 3 Noticias. Aquest dissabte, pel vintè aniversari del succés, el presentador ha recordat aquells moments.

Al costat de Mónica Carrillo a Antena 3 Noticias, el periodista ha parlat del que sent quan pensa en aquella retransmissió històrica en televisió: «Tinc les sensacions molt vives encara i quan arriba aquesta data penses molt en les víctimes i saps que hi va haver fills que van quedar orfes. Quants germans i quants pares van perdre-hi la vida».

Prats ha volgut realitzar una emotiva dedicatòria a Ricardo Ortega, corresponsal amb qui va explicar el que estava succeint: «Tres anys després va perdre la vida la persona que va estar amb mi mà a mà, el que em va enllumenar i guiar. Ricardo Ortega va perdre la vida anys després en circumstàncies dramàtiques a Haití». «És tant ‘Ricardo, l’altra torre’, ‘què passa, Ricardo?’, ‘què està passant?’, que em recorda Ricardo. M’emociona la seva mort. Va marxar amb 38 anys», ha confessat.

Prem per veure més contingut per a tu