La Fundació CTM ha subscrit el conveni que regula la seva incorporació a Eurecat, el centre d'innovació industrial de Catalunya, segons explicava ahir en una nota de premsa l'Ajuntament de Manresa. Amb aquest conveni s'estipula la integració dels seus serveis i de les capacitats tecnològiques del CTM al catàleg del Centre Tecnològic de Catalunya, en un procés que culminarà amb la fusió completa en un termini màxim de 5 anys.

El conveni el van subscriure el divendres 31 de juliol -tot i que se'n va informar ahir- el president de la Fundació CTM Centre Tecnològic i alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el president d'Eurecat, Xavier Torra, a l'ajuntament de Manresa.

Amb una facturació de 5,3 milions d'euros al tancament del 2014, el CTM treballa per a 193 clients, entre empreses, entitats i institucions, en les àrees de tecnologia de materials i processos de fabricació, simulació i disseny innovador, tecnologia ambiental, energia i bioenginyeria.

En paraules del director executiu d'Eurecat, Xavier López, amb aquesta integració, Eurecat avança en la seva missió de proveir el sector industrial i empresarial amb tecnologia diferencial i coneixement avançat per donar resposta a les necessitats d'innovació de les empreses i impulsar-ne la competitivitat".