Segueix-nos a les xarxes socials:

Manresa tindrà una de les primeres oficines de nou model de CaixaBank

L'entitat financera vol potenciar la "innovació, la transparència i la proximitat" amb els clients

Manresa tindrà una de les primeres oficines de nou model de CaixaBankcaixabank

Manresa tindrà una de les primeres oficines de nou concepte de CaixaBank. En concret serà la sucursal que l'entitat financera té al primer tram del passeig de Pere III i s'estrenarà el mes d'octubre.

Segons va explicar ahir CaixaBank en un comunicat, aquest nou model d'oficina desenvolupa una relació amb els seus clients que fonamenta la "innovació, la transparència i la proximitat". Aquest canvi en l'oficina, segons assegura el banc, "confirma l'aposta de l'entitat per la Catalunya Central -serà la sisena que s'obre a Catalunya, després de Barcelona, Girona, Tarragona, Reus i Figueres- i consolida CaixaBank com un referent en innovació i en qualitat de servei. Segons afegeix CaixaBank, la renovació d'aquesta oficina tracta de donar resposta als comportaments i necessitats dels clients actuals i d'aproximar-se al món del comerç retail -al detall-, i buscar la millora de l'experiència de compra del client dins de l'oficina. CaixaBank aspira amb aquest model d'oficina a reforçar el vincle i la proximitat amb els seus clients de Banca de Particulars, Banca Personal i Privada.

El manresà Jaume Masana, director territorial de CaixaBank a Catalunya, va assenyalar que el nou concepte d'oficina "ens permetrà estar encara més prop del client i enfortirà tant la nostra relació amb ell, com la qualitat i l'excel·lència en el servei, els pilars fonamentals del nostre negoci".

"L'oficina a Manresa suposa un gran esforç transversal en el qual s'han implicat totes les àrees de l'organització i que respon a l'evolució de les necessitats que observem en els clients i en el mercat", va ressaltar Masana.

L'espai disposarà d'àmplies zones diferenciades: per a l'atenció personalitzada i l'atenció especialitzada que requereixen els clients de Banca Personal i Banca Privada; una zona central amb suports tecnològics i elements interactius; i un espai dedicat al aparadorisme virtual. També tindrà un espai dedicat a l'Obra Social la Caixa amb continguts audiovisuals.

L'oficina té 14 empleats i gestiona uns 9.000 clients. A més a més, a Manresa tindrà una innovadora i dinàmica distribució d'espais en 1.000 metres quadrats. El volum de negoci que gestionarà serà d'uns 288 milions d'euros.

Prem per veure més contingut per a tu