09 de juny de 2017
09.06.2017
40 Años
40 Años

Denso convoca 1.200 persones a una jornada de portes obertes

L'empresa estrenarà un jardí amb un nou sistema d'estalvi en el reg

09.06.2017 | 00:07
Exterior de les instal·lacions de Denso Barcelona

La multinacional japonesa Denso Barcelona convoca 1.200 persones aquest dissabte a les seves instal·lacions de Sant Fruitós de Bages per celebrar el Dia Denso. La planta de components electrònics per al sector de l'automoció, ubicada al polígon de Santa Anna del municipi bagenc, organitza una jornada lúdica adreçada al conjunt de treballadors en què es podrà visitar la fàbrica i es programaran diverses activitats divulgatives i de caràcter familiar.

La jornada començarà a les 4 de la tarda i oferirà la possibilitat d'entrar a la planta de producció i conèixer les darreres novetats de la fàbrica, que ha renovat recentment diferents espais interiors. A l'exterior hi haurà rocòdrom, cistelles de bàsquet, tallers de maquillatge, mural de pintura i bombolles gegants de sabó per als infants. En paral·lel, es faran classes de salsa, jumping i bachata, i demostracions de la cerimònia del te japonès. La jornada acabarà amb una botifarrada i música en directe.


Xero garden

Coincidint amb el Dia Denso es programa l'activitat «25 anys, 25 plantes», en què es plantaran espècies autòctones i d'origen japonès al nou espai de jardí de les instal·lacions. El jardí s'ha renovat seguint el concepte de «xero garden», que requereix poca aigua, i amb el qual s'aconseguirà un estalvi de 7 milions de litres d'aigua de reg cada any. La jornada lúdica tindrà la participació de l'alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema