Nostrum obre als Camps Elisis el seu tercer establiment de París
La marca té programades quatre noves obertures a la capital francesa
El número 26 de l'avinguda dels Camps Elisis de París és l'emplaçament del tercer restaurant de Nostrum a la capital de França, que es va inaugurar ahir. La marca amb planta de producció a Sant Vicenç de Castellet té programades quatre noves obertures a la regió de París; quatre a Lille; dues a Lió; dues a Bordeus i una a les ciutats de Marsella, Chambéry i Montpeller.
Nostrum, en el seu pla estratègic, es proposa liderar el «fast good» a Europa a través del format de franquícies, sempre amb receptes tradicionals pròpies de la cuina europea. Molts dels plats es comercialitzen a 1, 2 i 3 euros per als clients que disposin de la targeta de fidelització.
El desplegament més important està previst a França, on ja s'han signat cinc grans contractes per arribar al sostre dels 250 restaurants en cinc anys. En paral·lel, la firma nascuda a Barcelona l'any 1998 vol implantar-se a Alemanya, Bèlgica i Suïssa.
Temes
Més a Economia
-
La reducció de la jornada laboral marca les reivindicacions d'un 1 de maig que cau en plena cursa electoral
-
Saps el preu que rondarà el combustible durant el pont de maig?
-
El Club Carrefour celebra 10 millones de socios
-
Rosalía crea Racinetas Productions, una empresa per a esdeveniments, concerts i espectacles