La consultoria manresana i2T, especialitzada en els serveis en tecnologies de la informació, ha rebut un guardó Sales Excellence en l'ekon Partners Summit 2019, celebrada a Barcelona. El guardó reconeix l'empresa manresana com un dels socis rellevants en la comercialització del software de gestió empresarial ekon, fabricat per la multinacional Unit4. Jordi Navarro, CEO i i fundador d'i2T, va rebre de mans de José Luis Potin, director comercial d'ekon, el reconeixement per la trajectòria comercial de l'empresa de Manresa al llarg de 2018.

i2T, amb deu anys de trajectòria empresarial, té una trentena de clients repartits entre Catalunya (Bages, Anoia, Osona, Moianès, Vallès Occidental, Baix Llobregat, Barcelonès, Baix Empordà, Alt Empordà i Gironès) i Andorra. La solució tecnològica servida per i2T i ekon «permet a les empreses aprofitar els avantatges de la transformació digital gràcies a la seva adaptabilitat a les necessitats canviants», segons explica l'empresa manresana. En rebre el guardó, Navarro va dir que «els nostres clients valoren el compromís amb l'excel·lència de l'ERP ekon. Si a això li sumen un tracte de proximitat i la qualitat en el servei, tot plegat es converteix en el nostre valor afegit». Navarro va assegurar que «a i2T basem el nostre creixement apostant fort per l'excel·lència operativa i de suport al nostre equip tècnic, certificat amb una nova àrea de desenvolupament de negoci. Una visió estratègica que de ben segur ens conduirà a continuar creixent els propers anys».

L'objectiu d'i2T com a partner oficial d'ekon, apunta l'empresa manresana, és «proporcionar solucions específiques al sector de la indústria, dissenyades per a les necessitats de cada empresa».