Si vius a Manresa, ja pots demanar que McDonalds et porti el seu menjar a domicili. La companyia líder en el sector de la restauració a Espanya, continua amb la seva estratègia d'implementació nacional d'McDelivery. I des d'aquesta setmana, ja es pot gaudir del servei en quatre municipis més de la província de Barcelona: Manresa, Mataró, el Masnou i Cabrera de Mar.

La plataforma tecnològica espanyola Glovo serà l'encarregada d'oferir aquest servei a les localitats de Mataró, el Masnou i Cabrera de Mar. En el cas de Manresa, el servei estarà disponible a través de la plataforma especialitzada Uber Eats. Les comandes es poden realitzar en qualsevol moment del dia, i no tenen un import mínim obligatori.

Amb aquesta ampliació de McDelivery a la província de Barcelona, ??ja són més de 260 els restaurants McDonald 's que compten amb aquest servei de lliurament a domicili a tot Espanya. Aquest creixement forma part de l'estratègia d'accessibilitat de la companyia, que té com a principal objectiu facilitar l'experiència McDonald 's al consumidor i millorar de manera contínua per respondre a les seves necessitats.