L'automobilística Seat va celebrar ahir a les seves instal·lacions de Martorell la primera edició de l'Innovation Day, una jornada dedicada a fomentar la innovació entre la plantilla i en la qual van presentar-se 20 projectes vinculats amb el futur de la mobilitat i la indústria.

L'esdeveniment va servir per incentivar el pensament creatiu entre els més de 15.000 empleats de la companyia, que van assistir a xerrades amb experts en innovació i van tenir l'oportunitat d'aportar idees a través d'una plataforma digital.

El vicepresident de Recursos Humans de Seat, Xavier Ros, va destacar que l'Innovation Day està obert a tots els empleats i pretén «connectar idees, projectes i talents diversos», segons un comunicat de la companyia.

Un jurat integrat per treballadors va triar els 4 millors projectes dels 20 presentats després d'avaluar-ne el grau d'innovació i el benefici per al mercat, el consumidor o la companyia.

Els guanyadors són un servei de comerç electrònic a Noruega, que facilita el procés de compra de vehicles en qualsevol moment del dia i la setmana, la plataforma de bus sota demanda de ByBus, que millora els trasllats interns a Martorell, un sistema de calefacció predictiva, i el nou centre de control logístic que connecta en temps real tots els punts i proveïdors de la cadena de subministrament.