Polos casolans de xocolata, pas a pas
Gaudeix d'aquests gelats seguint una recepta molt senzilla
Els polos són uns de dels postres estrella de l'estiu. Es tracta d'un dels gelats més atractius per als nens, pel seu sabor i per la seva facilitat per menjar-los. A més, son molts refrescants en aquests dies de calor.
Si a això li afegim la xocolata com a ingredient, l'èxit estarà assegurat. A continuació podeu aprendre a fer polos de xocolata de forma fàcil i senzilla a casa amb una recepta molt més sana que la dels que es compren ja fets en els supermercats.
Ingredients
- 150 grams de xocolata per a postres
- Mig litre de llet
- 50 grams de sucre
- 20 grams de midó
Polos de xocolata, pas a pas
En primer lloc, haurem de diluir el midó en una mica de llet i reservar-lo. Seguidament, posarem la llet en un cassó a foc lent durant uns minuts amb el sucre.
Ho apartarem del foc i afegirem la xocolata, tallada en trossos. Ho barregem tot i ho tornem a passar pel foc.
Finalment, haurem d'afegir el midó i barrejar-ho tot amb l'ajuda de les varetes de la batedora.
Un cop tinguem la barreja preparada ja només ens quedarà abocar-ho en els motlles per als polos.
Finalment, ficarem els polos al congelador durant 24 hores, tapats amb paper film.
L'endemà ja tindràs a punt els teus polos de xocolata casolans.