Ja estem al desembre i amb l'últim mes de l'any arriben les festes més esperades per molts. A les nostres ciutats els carrers i els comerços es transformen i s'omplen de decoracions, com també passa en moltes llars que pateixen importants canvis amb arbres de Nadal, boles i garlandes, corones decoratives? Tot té cabuda entre les quatre parets de la nostra llar.

Sens dubte, la decoració de la taula és el punt clau perquè se't consideri el perfecte amfitrió o fracassis estrepitosament en l'intent. A més de preparar un festí i desempolsar les ampolles del millor vi, vestir la taula és igualment important per deixar bocabadats o espantats a tots els teus assistents. Si aquest any se celebra a la teva llar, és el moment de desmarcar i brillar amb una vaixella original de pisa o porcellana, una preciosa cristalleria o lli i seda a les estovalles.

El daurat color estrella

Sens dubte, el daurat és el protagonista indiscutible i color estrella de Nadal i pot estar present en molts objectes. Fugint de les decoracions més típiques ens trobem amb els coberts i estris que vesteixen la taula, amb ells podem enlluernar a la taula amb qualsevol de les plates o coberteries i si ets dels que els agrada arriscar, ves més enllà i prova amb una de les llums de sostre de llautó i vidre que convertirà el teu saló en el lloc perfecte per acomiadar l'any.

Detalls que marquen la diferència

Els petits detalls són els que marquen la diferència, disfressar la llar en aquestes dates és una pràctica recurrent i desfasada, si vols donar un gir a aquestes velles tradicions canvia les típiques boles i garlandes l'arbre de Nadal, per exemple per uns bonics detalls de porcellana amb forma d'aleta, delicats porta espelmes que donaran el toc acollidor i íntim en el sopar de Nadal o una divertida estora de cap d'ant presidint l'entrada seran detalls que faran inoblidables aquestes festes per a tu, els teus familiars i amics