Dos corredors del CE Callús, Joan Salamaña i Laia Andreu van tenir una destacada actuació en la Marató de Muntanya de Catalunya, puntuable per a la Copa Catalana de curses de muntanya, que va tenir lloc al massís de Sant Llorenç, sota l'organització de l'Ajuntament de Sant Llorenç Savall i del Centre Excursionista Llorençà.

Joan Salamaña, amb un temps de 3h 47'22',' va ser el primer d'entrar a meta després de cobrir els forts desnivells de 42 km de recorregut. Darrere seu van entrar Xevi Vidal (3h 53' 09'') i Pere Aurell (3h 55' 48''); en l'apartat femení, Laia Andreu va arribar segona, amb 4h 34' 28'', al darrere de la vencedora, Ragna Debats, amb 4h 18'32''; la tercera plaça femenina va ser per a Paloma Lobera, amb 4h 35' 06''. En la mitja marató, la manresana Teresa Forn va ser segona, amb 2h 13'29'', al darrere de Monica Ardid, amb 1h 54'15''. Tercera, Belen Núñez (2h 18'10'0').